Hunden mærker dit humør feks anspændthed, nervøsitet, utålmodighed, dårligt humør og så bliver træningen ikke optimal.

Lær

at være helt og fuldt i nuet – simpelthen ”glemme” de fortrædeligheder, der havde været i løbet af dagen. Derved bliver du i stand til at sende positive energier til hunden, der jo ikke på noget tidspunkt har tænkt på at være ”sur” i træningen. Resultatet en dejlig træning, hvor alt går op i en højere enhed, hvor både du og hunden er trygge og ”glade”. Et skridt nærmere målet.

Start med dig selv

Læs at se indad og f.eks. spørge dig selv: ”Hvordan var min opstart, var jeg i ro? Var hunden på det niveau, der var nødvendigt til netop dette træningspas?”
Som hundefører er det vigtigt at være i balance med sig selv og have overblik i de forskellige situationer.

De fleste af os har oplevet et eller andet i vort liv, som f.eks. at være genert, nervøs eller usikker på det ene eller andet. Disse oplevelser har bundfældet sig i vores sind, og derfor popper den negative følelse op, og du bliver nervøs og mister overblikket. Lær at mobilisere ”de energier”, der er vigtige, og får hunden til at være rolig og i balance.

Heldigvis kan der ændres på disse negative oplevelser, der ligger i dit sind. Hvordan? Ved hjælp af coaching og hypnose, kan jeg ”fjerne de gamle programmer”, der ødelægger så meget.

Brug Mentaltræning

Skab forandringer nu!

Kontakt mig idag og få en tid

2 + 10 =

Ring hellere i dag end i morgen

2991 6861

Email

info@alphahypnose.dk

Adresse

Lille Havdrupvej 9

4622 Havdrup

Find vej her

Åbningstider

Åbent efter aftale