Konkurrencenerver

Konkurrencenerver opstår nogle gange, når dagen for en konkurrence nærmer sig. Hvad skal man stille op? Maven slår knuder, man ryster som et espeløv, et forkert ord, og man enten tuder eller, bliver irriteret og sur. Konkurrencenerver behøver aldeles ikke have den indflydelse på dig.

Jeg har selv været hele turen igennem kunne ikke sove den sidste uge inden en prøve/konkurrence/udstilling. Det samme gjorde sig gældende i så mange andre områder af mit liv. Bl.a. tage ordet i større eller mindre forsamlinger. Kort sagt dette med fokus på min person gjorde mig skrup-nervøs. Alt dette er fortid.

I dag nyder jeg at tale i store forsamlinger blande mig i debatter, deltage i prøver konkurrencer mm. Kort sagt alt det der findes indenfor hundesporten.

Hvordan jeg har båret mig ad?

Ganske enkelt vha hypnoseterapi

Hypnose er en moderne hurtig, blid form for terapi. Ja egentlig hvis vi sammenligner hjernen med en computer, skifter vi blot det gamle begrænsende program, der hedder nervøsitet, usikkerhed m. m ud med det nye, der f.eks. kunne hedde:”det er så spændende, dejligt og sjovt at vise, hvad min hund og jeg kan i fællesskab”.

Sidste spændende udfordring var deltagelse i VM 2006 i Østrig for rottweilere. Trods mange forslag fra mange forskellige personer:”Nå, du er godt nok nervøs eller, man skal være nervøs for at yde sit bedste.” Nej Nej og atter nej man mister overblikket, udskiller adrenalin, der gør hunden usikker. Hunden “føler”, at hende der mor/far har mistet overblikket/kontrollen:” uh-ha hvad skal jeg nu gøre?”. Resultat hunden bliver usikker og der bliver flere fejl – ØV.

Så gør dig selv og din hund en stor tjeneste skift det program ud. Installer det program der f. eks hedder:”Jeg er dybt koncentreret, har fuldstændig overblik – styr på tingene.”

Denne overbevisning gjorde, at min hund præsterede det bedste, hun endnu har gjort 10 points mere ved et VM end ved konkurrencer her i landet og med al den virak, der er på sådan et stadion. Jeg siger bare fodboldkamp, det er det rene vand.

Og så siger man, at det er meget lettere med hjemmebanekonkurrencer. Den bemærkning gjorde vi godt nok til skamme.

Skab forandringer nu!

Kontakt mig idag og få en tid

8 + 15 =

Ring hellere i dag end i morgen

2991 6861

Email

info@alphahypnose.dk

Adresse

Lille Havdrupvej 9

4622 Havdrup

Find vej her

Åbningstider

Åbent efter aftale