Mennesker, der ikke fungerer optimalt på deres arbejdsplads har ofte flere sygedage.

De er mere trætte og uoplagte end de kolleger, der har det godt. Og måske er der ikke langt igen før de uoplagte ansatte bliver udbrændte.

Coaching

Jeg tilbyder coaching der en en særdeles effektiv personlig kompetenceudvikling, der ved hjælp af enkle spørgsmål hjælper personen i at finde egne ressourcer.

Hypnoseterapi

Her anvendes hypnosen til at fjerne  problemfølelser og begrænsende overbevisninger,og det betyder, at de ansatte igen har masser af energi. I løbet af tre til fire mødegange kan jeg gennem samtale og hypnose støtte de ansatte, så de igen fungerer optimalt.

Det sker ved at indkredse, hvad der gør dig træt og uoplagt. Ved hjælp af hypnose fjernes barrierer og negative tanker. Samtidig lærer du hvad den indre selvsnak betyder.

Jeg hjælper dig til at tro på den positive udvikling. Jo mere man lærer at styre sine tanker, i en positiv retning, jo mere styrer du også sine handlinger og følelser.

Har du angst – “panikker” du i forskellige situationer f.eks i større forsamlinger, i supermarkeder,rulletrapper, højder, holde taler. præstationsangst …….

Skab forandringer nu!

Kontakt mig idag og få en tid

11 + 15 =

Ring hellere i dag end i morgen

2991 6861

Email

info@alphahypnose.dk

Adresse

Lille Havdrupvej 9

4622 Havdrup

Find vej her

Åbningstider

Åbent efter aftale